top of page

Bryllupsfotograf i Hønefoss, Jevnaker og Hole

Ta vare på øyeblikkene fra den magiske dagen med en egendedikert bryllupsfotograf. Jeg gjør alt fra å dekke deler av dagen til hele dagen. Hovedsaklig er jeg fotograf i Hønefoss, men jeg kan også stille opp som bryllupsfotograf i resten av landet.

Bryllupsfotograf pris og oppdrag

Konkret kan jeg følge med alt fra forberedelse til fest. Dette inkluderer også vielse og portrett av brudepar på stedet, eller ved en annen lokalisasjon.

 

Jeg kan tilby tre ulike pakker, finn prisene her. – alt etter hvor bryllupet er og om dere ønsker heldags- eller halvdagsfotografering. For den prisen får dere også ca. 200-700 etterbehandlede bilder, uten logo, i høy oppløsning.

Dersom det er ønskelig har jeg også mulighet til å sette opp «Photobooth», med eget skilt, over 150 «props» og et egendedikert kamera med en ekstern blits.

 

Ta kontakt
2020.06.27 Camilla og Even - Veienmarka IG-6.jpg

Dialog og planlegging før byllupsfotografering

 

Jeg anbefaler alltid å møte eller ha god dialog med de som skal gifte seg, slik at alle planer og tidspunkter er så godt som satt før selve dagen. Fortell meg gjerne om deres drømmebryllup og hvordan dere ønsker at jeg kan være behjelpelig med å møte deres målsetting. Mitt ønske er alltid at dere skal bli fornøyde. Jeg behandler alltid mine bilder før de sendes, men i noen tilfeller kan det være behov for større justeringer. 

 

Les gjerne mer om hvordan jeg løste problemet med et rynkete buksebein på denne siden.

Tilbakemelding fra andre

«Sandra gjorde en kjempejobb som fotograf i vårt bryllup juni 2016, hvor hun fulgte oss gjennom hele dagen. Hun fanget alle de fine øyeblikkene, både de obligatoriske brudebildene og flotte stemningsbilder av oss og gjestene våre gjennom dagen. Hun var svært engasjert og godt forberedt på oppgaven sin, og opptrådte profesjonelt samtidig som det var veldig hyggelig å ha henne som en del av vårt bryllup. Sandra har vært veldig imøtekommende og hun har hele veien lyttet til hva vi ønsket. Vi er kjempefornøyd med utførelsen av oppdraget og sluttresultatet. Vi sitter igjen med utrolig mange flotte bilder fra vår store dag, og kan varmt anbefale Sandra til andre!» Linn Korgerud, 2016

bottom of page