top of page

Bryllupsfotograf i Fredrikstad

23. juli fikk jeg være bryllupsfotogaf under Carina og Thomas' bryllupsdag i Fredrikstad. Det er et lite stykke utenfor der jeg normalt sett oppholder meg, men jeg angrer ikke et eneste sekund på at jeg tok denne muligheten! Jeg leide en AirBnb leilighet og møtte brudeparet dagen i forveien for å gå igjennom planene for dagen og se litt på et planlagt sted for selve bryllupsfotograferingen. Som innlandsjente blir en fort veldig oppmerksom på den utrolig nydelige naturen ved sjøen. Brudeparet hadde på forhånd avtalt med en av hytteeierne slik at vi fikk området helt for oss selv, og det førte til utrolig mange fine bilder i fantastisk setting.

Tilbakemelding bryllupsfotografering

Brudeparet virket fornøyd med dagen og resultatet - og det finnes ingen bedre tilbakemelding enn det:

Takk for utrolig mange fine og morsomme bilder på vår bryllupsdag - Carina

Alt i alt var det en nydelig dag og jeg er glad jeg tok sjansen og muligheten til å fotografere litt i Fredrikstad.

Kvelden ble selvfølgelig avsluttet som turist og pokémonjeger i gamlebyen.

Se gjerne bilder mine andre oppdrag innen bryllupsfotograf, portrett eller konfirmasjon.
17 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Comments


bottom of page