top of page

Hvor er det fint å ta portrettbilder i Hønefoss, Jevnaker eller Hole?

Det er flere av mine kunder som lurer på hvor det kan være gunstig å ta bilder, utendørs i regionen. Her får du en liste over mine favoritter.

Min tanke er at det skal det godt gjøres å finne ett sted det er helt umulig å ta fine bilder. Det kommer an flere elementer, på vinkel, været og bakgrunn. Selv de mest stussligste steder kan forvandles dersom man bare vinkler kameraet korrekt.

Uansett tenkte jeg det kunne være på sin plass å nøste opp noen av de stedene jeg synes kan gi et godt bakteppe til fotografering, utendørs. Dette er ingen fasit, så jeg setter enormt stor pris på enda flere tips til fine fotograferingsteder i regionen.


Portrettbilder på Thorbjørnsrud - Jevnaker

Hotellet Thorbjørnsrud er et perfekt sted å ta bilder, om det så er portrettbilder eller bryllupsfotografering. Stedet er unikt med sine flotte store tær og nær tilgang til innsjø. Jeg liker spesielt innkjørselen, hvor trærne står over veien og skaper et nydelig dust lys i spesielt krevende og solsterke dager. Det er også en fordel i tilfelle det skulle regne, da bladene holder deg tørre.


Søndre park - Hønefoss

Selv om jeg enda ikke har tatt noen bilder her, er det absolutt en god mulighet. Her er det store, flotte og åpne områder som gir en dyp bakgrunn. Ikke minst er det rikelig tilgang til natur og trær som er fotografens beste venn i å dempe lyset og skape stemningsfulle bilder.


Kongens utsikt/Kleivstua - Hole

Er du på utkikk etter magiske bilder som dekker alt en bakgrunn kan by på? Da er kongens utsikt et godt alternativ. Dette er et perfekt sted for portrettbilder, og turen tar heldigvis ikke mer enn 10-15 minutter fra parkeringsplassen. For deg som har litt ekstra tid, kan det være en flott måte å få gode og unike portrettbilder som viser frem regionen.


Tyrifjorden og Steinsfjorden - Hole/Ringerike

Det er mange fantastiske uteområder i nærheten av Steinsfjorden og Tyrifjorden som bør utforskes nærmere. Her er det både natur og innsjø, og det finnes en rekke fine områder det kan være verdt å utforske nærmere


Åker - Hole

Ønsker du et tradisjonelt bilde på en åker? På høsten blir åkrene forandret til spennende og flott bakteppe, i oransje.


Onsakervika - Hole

Campingplassen Onsakervika bidrar til å bygge under sommeridyllen. Her er det flere muligheter i nærheten av vannet, samtidig som skogen ikke er langt unna.

Hvilket sted du velger er litt opp til deg, og ditt nærområde. Ofte opplever jeg at det er mange gode muligheter der kundene ofte befinner seg.

72 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Comments


bottom of page