top of page

Familiefotografering

Kunne du tenke deg familiefotografering i Hønefoss, Hole eller Jevnaker? Jeg hjelper deg med å fange minnene av din familie, uansett om de skal brukes til julekort, sosiale medier eller på veggen i stua.

Ta kontakt
2021.06.30 Linnea 1 år _ web-10.jpg

Hvor tar du familiebildene?

Jeg tar bilder ute i nærområdet, og jeg kommer gjerne hjem til dere dersom dere har en hage eller et fint uteområde vi kan benytte, eller et annet område som står dere nært. Ellers finnes det mange områder i Hønefoss omeng vi kan ta utgangspunkt i.

Hvilke klær kan man ha på seg?

Ta på deg tøy du føler deg komfortabel i, men tenk gjerne på at dere skal matche hverandre. Dette kan eksempelvis være matchende pastellfarger. Stor logo, mønstre og tekst bør unngås. Dersom dere ønsker variasjon, kan dere ta med ekstra skift Eksempelvis juletøy og vanlig tøy.

Levering av bilder digitalt

Siden vi er i den digitale tidsalderen liker jeg å levere bildene digitalt, høyoppløslig uten vannmerke. På den måten får du alle bildene med en gang de er ferdig. Dere velger selv hvor mange bilde dere ønsker, hvor dere får fulle bruksrettigheter til å gjøre hva dere ønsker med de etterpå.

Ikke nøl med å ta kontakt dersom det skulle være noe du lurte på 

Hva får du

  • Opptil 1 timer til fotografering

  • Høyoppløslige bilder uten vannmerke

  • Fotografering utendørs

  • Fri bruksrett på alle bilder, bruk bildene akkurat som det passer dere

Annet:

  • Kjøring er inkludert inntil 50 km, etter det tar jeg 4,5,- per kilometer

  • Forbeholder meg rettigheten til å benytte bildene i markedsføring

bottom of page