top of page

Minnerik Photobooth

Photobooth er en morsom og gøy måte å engasjere gjestene og få flere gode minner. Med en penn og en fotobok kan det bli den perfekte minneboken fra bryllupsdagen

Ta kontakt
1.02.17-Props-2.jpg

Photobooth til bryllup

 

Jeg kan hjelpe dere med å lage en spesiell bryllupsdag med en egen photobooth. Jeg har erfaringer fra å sette opp photobooth og har utstyr til å utføre et opplevelsesrik resultat. Inkludert i pakken er et fulladet kamera på stativ, samt en en blits påmontert på stativ med softbox – for optimal belysning av deres gjester og deres morsomheter. I tillegg har dere også muligheten til å låne «props» i form av gøyale briller, skilt og barter. Jeg kan også lage og printe ut deres egen photobooth-plakat for en særegen opplevelse som passer til dagen.

Photobooth til bryllup i Hønefoss, Hole og på Jevnaker

 

Skal du gifte deg i Hønefoss, Jevnaker eller nærliggende områder er det bare å ta kontakt. Har du valgt heldagsfotografering av meg vil du få avslag på prisen og lenger oppetid.

Muligheter for photobooth i forbindelsen med andre arrangement

 

Jeg er også behjelpelig for deg som ønsker å gjøre et arrangement ekstra gøy! Om det er snakk om reunions, bursdagsfest, babyshower eller andre private eller bedriftsarrangement. You name it! Hør med meg så finner vi en løsning som passer.

 

bottom of page