top of page

FAQ

This is a Paragraph. Click on "Edit Text" or double click on the text box to start editing the content and make sure to add any relevant details or information that you want to share with your visitors.

Button
 • Hvilken erfaring har du.
  Jeg har kun jobbet profesjonelt med fotografering siden sommeren 2016. Før den tid har jeg hatt ansvar som fotograf i flere bryllup, konfirmasjoner og portrett for nære venner og familiemedlemmer. Jeg har ingen formell utdanning innenfor fotografering, men jeg har alltid hatt en lidenskap for å skape evige og fine minner som gleder andre. På bakgrunn av min manglende formelle kompetanse forsøker jeg alltid å være løsningsorientert og etterstrebe gode resultater – noe mange av mine kunder har satt meget stort pris på
 • Hvordan leverer du bildene.
  Jeg laster opp sorterte og behandlede bilder i en skytjeneste. Her kan du enkelt se igjennom og laste ned bildene i full kvalitet. Fordelen med skytjeneste er at dere får bildene med en gang de er ferdig, hvor jeg sender dere en mail med en lenke til deres egen mappe.
 • Kan jeg få levert bildene på en annen måte?
  Ja, selvfølgelig. Jeg har mulighet til å levere bildene via minnepenn, som sendes til deres oppgitte adresse. Legg merke til at det normalt sett tar lenger tid.
 • Hvordan betaler jeg deg?
  Jeg sender ut en digital faktura, på den e-posten dere har oppgitt, ca. 2 uker før oppdraget finner sted. Deretter har dere 14 dager på å betale.
 • Hva er en FAQ-seksjon?
  En FAQ-seksjon kan brukes til å raskt svare på vanlige spørsmål om bedriften din som "Hvor frakter dere til?", "Hva er åpningstidene deres?" eller "Hvordan kan jeg bestille en tjeneste?". FAQ-seksjonen er en flott måte å hjelpe folk på å navigere på nettstedet ditt og kan til og med bidra til å forbedre nettstedets SEO.
bottom of page